Σωματότυπος “αχλάδι”!

Εντάξει, η φύση σας προίκισε λίγο παραπάνω στους γοφούς και τους μηρούς σας, ωστόσο δε χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. Εσείς μπορεί να το θεωρείτε ελάττωμα, η JLo όμως στήριξε πάνω στις εκρηκτικές πλούσιες καμπύλες της όλη την καριέρα της. Πάρτε τα πάνω σας λοιπόν και απλά ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να αναδείξετε σωστά τις ζουμερές καμπύλες σας!

Ο βασικός κανόνας για εσάς είναι να κρατάτε μια ισορροπία στο πάνω και το κάτω μέρος του σώματός σας. Το γεγονός ότι υπάρχει η έκφραση "τα πάχη μου τα κάλλη μου" δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τραβάτε περισσότερη προσοχή στην περιφέρειά σας. Αποφύγετε τα ρούχα που σας δίνουν extra όγκο όπως είναι φούστες με πιέτες, βολάν και μεγάλα prints.

Αγαπημένο κομμάτι στη ντουλάπα σας θα πρέπει να γίνει η φούστα σε γραμμή Α αλλά και η pencil, η οποία θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας. Σε σχέση με τα παντελόνια, το ξέρουμε ότι θέλετε να φορέσετε ένα φαρδύ παντελόνι νομίζοντας ότι έτσι θα καμουφλάρετε τη μεγάλη σας περιφέρεια αλλά κάνετε λάθος. Τα παντελόνια σας θα πρέπει να είναι σε ανδρική γραμμή και να ανοίγουν ελαφρώς προς τα κάτω ώστε να εξισορροπούν τη σιλουέτα σας. Εάν αποφασίσετε να φορέσετε στενό παντελόνι, δε θα σας αποτρέψουμε απλά μην ξεχάσετε να φορέσετε ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το χρώμα δεν είναι εχθρός σας. Εσείς μπορεί να νομίζετε ότι φορώντας μαύρο και γενικά σκουρόχρωμα ρούχα κρύβετε το "πρόβλημά" σας αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δε σας είπαμε να φορέσετε ένα λουλουδάτο ή φούξια παντελόνι αλλά ένα μπλε ναυτικό, ένα πράσινο ή ένα με διακριτικά σχέδια μπορείτε να το φορέσετε άφοβα καθώς θα σας κολακεύσει πολύ.