Αναρωτιέστε τι να φορέσετε τα Χριστούγεννα;

Τα Χριστούγεννα θέλετε να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας! Ήδη έχετε αρχίσει τις βόλτες στα μαγαζιά και το ξεφύλλισμα των περιοδικών μόδας προκειμένου να βρείτε αυτό που θα κάνει τη διαφορά στις εορταστικές εμφανίσεις σας. Σίγουρα ψάχνετε κάτι σε μαύρο, κόκκινο και χρυσό...και καλά κάνετε γιατί είναι τα κατάλληλα χρώματα για τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι σας! Τώρα στο ερώτημα τι να φορέσετε, σας απαντάμε εξαρτάται από το που θα πάτε! 

Πάρτι με την οικογένεια

Σε ένα οικογενειακό πάρτι σίγουρα δε μπορείτε να εμφανιστείτε με ένα super mini φόρεμα, μία see through μπλούζα ή με ένα τζιν...Άλλωστε μπορεί να πρέπει να πάρετε “έγκριση” από τους γονείς ή τους συγγενείς του αγαπημένου σας...Η κατάλληλη εμφάνιση είναι ένα παντελόνι σε στενή ανδρική γραμμή συνδυασμένο με ένα μεταξωτό τοπ και φυσικά ένα ζευγάρι εντυπωσιακές ψηλοτάκουνες γόβες.

Πάρτι με φίλους

Για το πάρτι με τους φίλους σας, σας προτείνουμε κάτι σε δέρμα που φέτος είναι το απόλυτο must. Φορέστε τη δερμάτινη στενή σας φούστα ή το δερμάτινο παντελόνι σας με μία μεταξωτή loose μπλούζα και τις ankle boots σας και αναδειχθείτε η dancing queen της βραδιάς.   

Πάρτι στο γραφείο

Ένα κοκτέιλ φόρεμα μέχρι το γόνατο είναι ό,τι πρέπει για να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας με την κομψή και συγχρόνως άκρως θηλυκή εμφάνισή σας. Εάν το φόρεμα σας είναι μαύρο, οι γόβες που θα συνδυάσετε θα πρέπει να είναι σε ένα ιδιαίτερο χρώμα για να κάνουν τη διαφορά.

Ακόμα κι εάν δε μπορείτε να διαθέσετε ούτε ένα ευρώ για να αγοράσετε ρούχα για τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε. Θυμηθείτε, η απόλυτη τάση της σεζόν είναι το vintage style, οπότε επιλέξτε ένα από τα φορέματα που έχετε στη γκαρνταρόμπα σας, φορέστε το κόκκινο κραγιόν και το λαμπερό σας χαμόγελο και κλέψτε τις εντυπώσεις.