Fedora: Πώς να το φορέσετε!

Σας έχουμε μιλήσει ήδη για το απόλυτο trend του φετινού χειμώνα που είναι το καπέλο. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για το απόλυτο must have κάθε fashionista…Ποιο; Μα φυσικά το καπέλο fedora. Μερικές από εσάς το έχετε στη ντουλάπα σας να σκονίζεται καθώς νομίζετε ότι δε μπορείτε να το προσαρμόσετε στις καθημερινές σας casual εμφανίσεις. Λάθος. Τολμήστε να το φορέσετε με τους τρόπους που θα σας πούμε και πιστέψτε μας όλοι θα μιλούν για το άψογο στυλ σας!

Ποια από εσάς δεν έχει στη ντουλάπα της ένα τζιν, ένα πουλόβερ κι ένα blazer σακάκι; Προσθέτοντας σε αυτή την απλή casual εμφάνιση το fedora καπέλο σας, θα αποκτήσετε ένα άψογο και εντυπωσιακό στυλ!  

Το fedora ταιριάζει πολύ με τις μακριές φούστες που φέτoς το χειμώνα είναι η απόλυτη τάση. Συνδυάστε τη μακριά σας φούστα με μια loose μπλούζα και τις ankle boots και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα κοντό δερμάτινο jacket.

Φορέστε το με τον πιο αυθεντικό του τρόπο. Συνδυάστε ένα παντελόνι σε ανδρική φαρδιά γραμμή με ένα μεσάτο πουκάμισο κι από πάνω το σακάκι σας. Ολοκληρώστε το look σας με τα flat δετά σας παπούτσια και μια λεπτή γραβάτα και κλέψτε τις εντυπώσεις με το ανδρόγυνο look!