Bombshell στυλ!

"Το σεξαπίλ είναι 50% αυτό που έχεις και 50% αυτό που νομίζουν οι άλλοι ότι έχεις", έχει πει η Sophia Loren, η Ιταλίδα καλλονή που υπήρξε η προσωποποίηση της θηλυκότητας και ταυτίστηκε μαζί με την αξεπέραστη Marilyn Monroe με το bombshell στυλ. Σε κάθε τους εμφάνιση "γλιστρούσαν" στο σέξι καλσόν τους με τη ραφή στο πίσω μέρος, τόνιζαν τη λεπτή τους μέση, το πλούσιο μπούστο τους και πάντα αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια τους φορώντας τις ψηλοτάκουνες γόβες τους. Θέλετε να αποκτήσετε το bombshell στυλ; Θα σας πούμε τι χρειάζεστε!

Καταρχήν θα πρέπει να αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως ακριβώς είναι. Οι bombshells αποδέχονται πλήρως τα ελαττώματά τους αλλά ξέρουν να αναδεικνύουν τα δυνατά τους σημεία!

Φόρεμα κλεψύδρα

Αυτό το κομμάτι είναι απαραίτητο για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Επιλέξτε ένα σε μαύρο χρώμα, το οποίο θα είναι εφαρμοστό στους γοφούς αναδεικνύοντας τις υπέροχες καμπύλες σας και θα φθάνει μέχρι το γόνατο ή λίγα εκατοστά πιο κάτω. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή να έχει ανοιχτό ντεκολτέ για να είναι σέξι κι όχι κλειστό που θα το έκανε πιο αυστηρό.

Πουκάμισο

Το πουκάμισο το οποίο θα συνδυάζετε με φούστες, παντελόνια ακόμα και με τζιν θα πρέπει να είναι μεσάτο και σίγουρα να έχει ένα δέσιμο μπροστά.

Κορσές

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θυμίζει εσώρουχο οπότε αποφύγετε τις δαντέλες και το σατέν. Φροντίστε να είναι λιτός και φυσικά να εφαρμόζει απόλυτα στο σώμα σας.

Γάντια

Ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια που φθάνουν μέχρι τους αγκώνες σας θα αναδείξουν τη μοιραία γυναίκα που κρύβετε μέσα σας. Φορέστε τα στις βραδινές σας εξόδους με ένα παλτό το οποίο έχει τριών τετάρτων μανίκια και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Σακάκι

Το σακάκι σας θα πρέπει να είναι σε κλασική γραμμή και να φθάνει ακριβώς πάνω από τους γοφούς σας. Προτείνουμε για ένα πιο bombshell στυλ να έχει φαρδιά μανίκια τριών τετάρτων και ένα μόνο κουμπί. Φορέστε το με το τζιν σας και ένα πουκάμισο το πρωί και φυσικά το βράδυ με το φόρεμά σας.

Πένσιλ φούστα

Το πιο iconic κομμάτι φυσικά είναι η πένσιλ φούστα. Φροντίστε να είναι ψηλόμεση και να εφαρμόζει άψογα στους γοφούς σας. Θα πρέπει να τη συνδυάζετε πάντα με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Σας προτείνουμε να τη φορέσετε ακόμα και με ένα εφαρμοστό t shirt το οποίο θα δώσει μια πιο νεανική πινελιά στο ντύσιμό σας.