Η μόδα θέλει τα ρούχα oversized!

Θέλετε φέτος το χειμώνα να είσαστε in style; Τότε οι ώμοι στο παλτό σας δεν πρέπει να εφαρμόζουν απόλυτα, το παντελόνι σας πρέπει να έχει χαμηλό καβάλο, η μπλούζα και το πουλόβερ σας πρέπει να είναι δύο νούμερα μεγαλύτερα και η φούστα μακριά και φαρδιά. Ποιο είναι όμως το μυστικό για ένα άψογο στυλ; Να εξισορροπήσετε τον όγκο συνδυάζοντας τα φαρδιά σας ρούχα με εφαρμοστά.

Πουλόβερ

Για να σας κολακεύει το φαρδύ πουλόβερ σας φροντίστε να το συνδυάσετε με ένα skinny παντελόνι ή με ένα κολάν. Απαραίτητη προϋπόθεση για να αναδείξετε το συγκεκριμένο στυλ είναι να φορέσετε τις ψηλοτάκουνες μπότες σας. Αν το δυνατό σας σημείο είναι τα καλλίγραμμα πόδια σας τότε μη διστάσετε να φορέσετε μποτάκι μέχρι τη γάμπα αλλά και γαλότσες αν διαθέτετε το ανάλογο ύψος.

Παλτό

Διαλέξτε ένα παλτό φαρδύ στη μέση και στους ώμους, τόσο ώστε οι ώμοι να "πέφτουν". Για να μη "χαθείτε" όμως μέσα στο oversized παλτό σας, συνδυάστε το με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και προσθέστε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ, κασκόλ ή κολιέ, έτσι ώστε να τραβήξετε τα βλέμματα προς τα πάνω και η τελική σας εικόνα να είναι αρμονική.

Παντελόνια

Σίγουρα με ένα φαρδύ παντελόνι θα νιώθετε πιο άνετα από ό,τι εάν φορούσατε το skinny jean σας, ωστόσο κινδυνεύετε να χάσετε τη θηλυκότητά σας για αυτό απαραιτήτως θα πρέπει να το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Μπλούζες

Οι loose μπλούζες μπορούν να αναδείξουν τη θηλυκότητά σας αρκεί να συνδυαστούν σωστά. Προτιμήστε να τις φοράτε με mini φούστες, τζιν και δερμάτινα παντελόνια.

Φούστες

Οι φαρδιές μακριές φούστες είναι πολύ στυλάτες και εντυπωσιακές. Αποφύγετε να τις συνδυάσετε με φαρδιές μπλούζες γιατί θα είναι μάλλον βαρετό το αποτέλεσμα. Προτιμήστε εφαρμοστές μπλούζες ή πουλόβερ έτσι ώστε να αναδεικνύονται οι καμπύλες σας και η θηλυκότητά σας.