Πώς να φορέσετε τα σταράκια σας!

Αγοράσατε το πρώτο ζευγάρι στο δημοτικό κι έκτοτε είναι το πιο αγαπημένο κομμάτι στη ντουλάπα σας. Συνήθως τα φοράτε στα πρωινά σας ψώνια, στα ταξίδια, τις συναυλίες και γενικότερα όποτε θέλετε να αισθάνεστε άνετα. Τώρα, όμως, που τα πάνινα παπούτσια είναι hot, μάθετε με ποιους κομψούς τρόπους μπορείτε να φορέσετε τα στυλάτα σταράκια σας!

Για μια καλοκαιρινή boho εμφάνιση φορέστε τα αγαπημένα σας ροζ σταράκια με ένα αμάνικο top σε μια pastel απόχρωση και ένα δαντελένιο λευκό σορτσάκι. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ψάθινο καπέλο και αρκετά βραχιόλια.

Για μια υπέροχη casual εμφάνιση φορέστε τα σταράκια σας με ένα print romper και από πάνω ένα στενό κοντό denim μπουφανάκι. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά ηλίου και ασημένια mid fingers.

Για ένα στυλάτο ντύσιμο συνδυάστε τα σταράκια σας με ένα boyfriend jean, στο οποίο θα γυρίσετε τα μπατζάκια, ένα φαρδύ λευκό t-shirt και από πάνω ένα blazer σακάκι σε ένα ιδιαίτερο χρώμα.

Τέλος, μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια mini φούστα, ένα στενό t-shirt με μία στάμπα και να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.