Η tunic με prints!

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας καλοκαιρινά κομμάτια είναι η tunic! Μπορεί να φορεθεί ως μπλούζα αλλά και ως φόρεμα και να μας χαρίσει στυλάτες εμφανίσεις από την παραλία μέχρι τη βραδινή μας έξοδο! Για το φετινό καλοκαίρι σας προτείνουμε να επενδύσετε σε μια tunic με έντονα prints! Θέλετε να μάθετε πώς να τη φορέσετε;

Για μια casual υπέροχη εμφάνιση, συνδυάστε την tunic σας με το αγαπημένο σας denim σορτσάκι και ένα ζευγάρι sneakers με prints. Ολοκληρώστε το look σας με ένα μακρύ εντυπωσιακό κολιέ και μία oversized τσάντα σε ένα έντονο χρώμα που να ταιριάζει με την tunic σας.

Στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε τη με ένα μονόχρωμο παντελόνι σε στενή γραμμή που να φθάνει μέχρι τον αστράγαλο και ένα ζευγάρι metallics ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μία λεπτή ζώνη στη μέση σας, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια κι ένα clutch σε έντονο χρώμα.

Στην παραλία εντυπωσιάστε συνδυάζοντας την tunic σας με ένα μονόχρωμο μπικίνι, ένα ζευγάρι σαγιονάρες, την τσάντα σας και ένα μεγάλο ζευγάρι γυαλιά ηλίου.