Business look

Σας έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθείτε τους ενδυματολογικούς κανόνες στο χώρο εργασία σας. Για εσάς, λοιπόν, που εργάζεστε σε κάποια εταιρεία ή τράπεζα, σε συντηρητικό δηλαδή περιβάλλον, ετοιμάσαμε κάποια tips και σας προτείνουμε τρία outfits για να εμπνευστείτε.

Tips

Αποφύγετε τα denim κομμάτια και προσανατολιστείτε σε παντελόνια, φούστες φορέματα, σακάκια, ζακέτες και πουκάμισα.

Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια, τα κατάλληλα για το εργασιακό περιβάλλον είναι οι γόβες ,οι μπαλαρίνες και τα oxfords. Εάν οι κανόνες είναι λίγο πιο χαλαροί, μπορείτε να φορέσετε ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα.

Τα κοσμήματα σας θα πρέπει να είναι απλά και σε καμία περίπτωση να μην επιλέξετε κάτι πολύ μεγάλο ή πολύ φανταχτερό.

Φυσικά και έχετε την ελευθερία να διατηρήσετε το στυλ σας και στον εργασιακό σας χώρο ωστόσο μην το παρακάνετε με φωτεινά χρώματα, έντονα prints, παγιέτες και στρας.

Αποφύγετε τα tοps με μεγάλα ντεκολτέ και τα διάφανα υφάσματα και φροντίστε το μήκος της φούστας ή του φορέματος σας να είναι έως ένα με δύο εκατοστά πάνω από το γόνατο.

Outfits

Ένα ιδιαίτερα κομψό ντύσιμο είναι να συνδυάσετε ένα αμάνικο μεταξωτό top με prints με μια navy pencil φούστα και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε nude απόχρωση. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια και την τσάντα σας.

Επίσης μπορείτε να φορέσετε ένα κλασικό μαύρο παντελόνι με ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζακετάκι στο αγαπημένο σας χρώμα και να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, μια μπεζ τσάντα και χρυσά βραχιόλια.

Τέλος, για μια θηλυκή εμφάνιση σε ένα  meeting ή μια παρουσίαση φορέστε ένα εφαρμοστό φόρεμα μέχρι το γόνατο σε ένα ιδιαίτερο χρώμα, όπως το μπλε κοβάλτιο και προσθέστε μια λεπτή ζώνη για να τονίσετε τη μέση σας. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι κομψές γόβες, ένα σακάκι και την τσάντα σας.