5 must have κοσμήματα

Αυτό το καλοκαίρι ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας προσθέτοντας στυλάτα κοσμήματα! Κάθε σεζόν οι τάσεις στη μόδα αλλάζουν και για να είμαστε in style η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ξοδέψουμε αρκετά χρήματα. Εάν όμως επενδύσουμε σε αξεσουάρ θα ανανεωθούμε χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη μας. Μάθετε ποιες είναι οι πιο hot τάσεις στα κοσμήματα φέτος το καλοκαίρι!

Κολιέ με ζώδια

Τα κολιέ με ζώδια ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή τη δεκαετία του '70 και φέτος επέστρεψαν δυναμικά. Τα είδαμε τυλιγμένα δύο φορές γύρω από το λαιμό και τους καρπούς στο show του οίκου Valentino και τα λατρέψαμε!

Οτιδήποτε oversized

Τα oversized κομμάτια πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών για τη σεζόν άνοιξη- καλοκαίρι. Σας τα προτείνουμε καθώς μπορούν να δώσουν στυλ ακόμα και στο πιο απλό outfit.

Βραχιόλια με φτερά και βελούδο

Χάρη στη Miuccia Prada φέτος το καλοκαίρι τα βραχιόλια που στολισμένα με φτερά είναι ό,τι πιο hot, όπως και με γούνα. Ό,τι κι αν επιλέξετε σίγουρα θα ξεχωρίσετε.

Χρυσά βραχιόλια

Είτε σε κίτρινο είτε σε ροζ, τα χρυσά βραχιόλια ταιριάζουν άψογα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα το καλοκαίρι!

Ear Cuffs

Εάν αγαπάτε τη μόδα τότε θα πρέπει σίγουρα να φορέσετε ένα ζευγάρι ear cuffs. Τα σκουλαρίκια που αγκαλιάζουν όλο το αυτί είναι το must have του καλοκαιριού!