Ανδρόγυνο look : τα κομμάτια που χρειάζεστε!

Τις τελευταίες σεζόν το ανδρόγυνο look πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας και είναι από τις πιο hot τάσεις. Εάν θέλετε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο look, μάθετε πώς να προσθέσετε πινελιές με ανδρικά κομμάτια στη ντουλάπα σας.

Brogues

Δεν είναι νέο ότι είναι στη μόδα. Βάλτε στην άκρη τους φόβους σας ότι τα πόδια σας να φαίνονται ενδεχομένως μεγαλύτερα και βρείτε ένα όμορφο ζευγάρι που να σας ταιριάζει. Εξισορροπήστε την εικόνα σας φορώντας μια θηλυκή μπλούζα και ένα boyfriend jean ή μια midi φούστα με ένα cropped top.

Oversized λευκό πουκάμισο

Ναι σαν αυτό που βλέπετε στις ταινίες να φοράει η πρωταγωνίστρια, ετοιμάζοντας το πρωινό για τον καλό της...Συνδυάστε το με ένα skinny jean, σηκώστε τα μανίκια και προσθέστε μερικά εντυπωσιακά κοσμήματα. Πρόκειται για ένα κλασικό και αριστοκρατικό ντύσιμο και η λύση τις ημέρες που δεν ξέρετε τι να φορέσετε!

Tuxedo

Από τότε που ο Yves Saint Laurent σχεδίασε το "Le Smoking", το tuxedo δε μπορεί απλά να θεωρηθεί ως ανδρικό ένδυμα. Πραγματικά είναι υπέροχο μια γυναίκα να φοράει ένα tuxedo πάνω από ένα θηλυκό φόρεμα. Εάν συμφωνείτε μαζί μας και θέλετε να το προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας, βεβαιωθείτε ότι έχει καλή ποιότητα και ταιριάζει απόλυτα πάνω σας.

Boyfriend cardigan

Οι boyfriend ζακέτες είναι στη μόδα εδώ και πάρα πολλές σεζόν. Είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στη ντουλάπα σας καθώς μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και όλες τις ώρες. Τους χειμωνιάτικους μήνες συνδυάστε τη με μια κοντή φούστα, τις μπότες σας και ένα χοντρό καλσόν και τους καλοκαιρινούς μήνες φορέστε τη πάνω από το δαντελένιο ή floral φόρεμα σας αλλά ή με ένα λευκό φανελάκι συνδυασμένο με το jean σας.