Πώς να φορέσετε τις μπαλαρίνες σας

Οι μπαλαρίνες είναι άνετες, οικονομικές, κυκλοφορούν σε δεκάδες σχέδια και χρώματα κι εάν συνδυαστούν σωστά μπορούν να σας χαρίσουν ένα ανέμελο, θηλυκό και ταυτόχρονα κοριτσίστικο look. Δυστυχώς, όμως, δε μπορούν να φορεθούν από όλες μας. Όσες έχετε κάποια παραπανίσια κιλά ή δε διαθέτετε το ανάλογο ύψος καλύτερα να τις αποφύγετε καθώς δε θα σας κολακεύσουν καθόλου. Διαβάστε με ποιους τρόπους μπορείτε να τις φορέσετε για να έχετε μια όμορφη εμφάνιση.

Φορέστε τις μπαλαρίνες σας με ένα κολάν ή ένα παντελόνι σε στενή γραμμή. Και τα δύο στυλ παντελονιού δίνουν ύψος και διαγράφουν όμορφα τη σιλουέτα σας. Να θυμάστε ότι δε χρειάζεται πάντα να φοράτε τις ψηλοτάκουνες γόβες σας για να είσαστε σέξι. Με ένα τέτοιου τύπου παντελόνι σε συνδυασμό με ένα μακρύ πουλόβερ, τα ανάλογα αξεσουάρ και τις μπαλαρίνες σας σίγουρα θα έχετε ένα τέλειο στυλ.

Για μια casual εμφάνιση μπορείτε να τις φορέσετε με τη βελούδινη φόρμα σας κι από μέσα ένα εφαρμοστό μπλουζάκι ή με το κάπρι παντελόνι σας κι από πάνω ένα μακρύ και φαρδύ πουλόβερ ή μια ζακέτα.

Οι μπαλαρίνες ταιριάζουν επίσης πολύ με φούστες σε όλα τα σχέδια και μήκη. Εάν επιλέξετε να τις φορέσετε με μίνι φούστα, βάλτε ένα οπάκ καλσόν, ένα t shirt και από πάνω ένα δερμάτινο μπουφάν. Εάν θέλετε να τις συνδυάσετε με τη μακριά σας φούστα, φορέστε μία μπλούζα με V και μακριά κολιέ, ενώ με μια φούστα μέχρι το γόνατο φορέστε ένα μεσάτο πουκάμισο για μια πιο σικάτη εμφάνιση.