Το metallic παντελόνι

Το metallic παντελόνι τις τελευταίες σεζόν περιλαμβάνεται στις κολεξιόν των μεγάλων σχεδιαστών ωστόσο αυτό το χειμώνα η τάση θέλει νέα χρώματα και σχέδια. Εκτός από το ασημί, το χρυσό και του χαλκού, hot επιλογές είναι το μπλε κοβάλτιο, το μωβ και το σκούρο πράσινο ενώ εκτός από τα metallic jeans, έχουμε να επιλέξουμε κι άλλες γραμμές παντελονιού, από harem και κολάν μέχρι και φόρμες. Ίσως να ακούγεται λίγο τρομακτικό αλλά πιστέψτε μας το metallic παντελόνι με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ! Μάθετε πώς! 

Για να το φορέσετε το πρωί, δεδομένου ότι είναι το πιο ιδιαίτερο και λαμπερό κομμάτι του outfit, τα υπόλοιπα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ, θα πρέπει να είναι απλά, κομψά και σε ουδέτερα χρώματα. Συνδυάστε, λοιπόν, το metallic skinny παντελόνι σας με ένα μαύρο oversized πουλόβερ και τις μαύρες μπότες ιππασίας σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα πλεκτό σκουφάκι και μία μαύρη oversized τσάντα.

Για τη βραδινή σας έξοδο επιλέξτε το metallic παντελόνι σας να είναι ψηλόμεσο και συνδυάστε το με ένα λευκό crop top. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με το blazer σακάκι σας, τις ψηλοτάκουνες γόβες σας σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το μπλε κοβάλτιο, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας κι ένα cross body τσαντάκι.