Τα μπεζ μποτάκια

Οι υπέροχες ηλιόλουστες ημέρες μας έχουν φτιάξει το κέφι και μας έχουν κάνει να νιώθουμε ότι η άνοιξη είναι πολύ κοντά! Τα χοντρά, ζεστά μπουφάν έχουν δώσει τη θέση τους στα δερμάτινα jackets και τα σακάκια και οι μπότες με γούνινη επένδυση στις μπαλαρίνες και τα sneakers. Τα τέλεια παπούτσια όμως για αυτές τις ημέρες και την άνοιξη φυσικά είναι τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο σε μπεζ απόχρωση. Θέλετε να μάθετε τρεις στυλάτους τρόπους να τα φορέσετε;

Για μια κομψή εμφάνιση φορέστε τα μπεζ μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο με ένα σκουρόχρωμο jean και ένα oversized πουλόβερ σε ένα ουδέτερο χρώμα. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα καρό φουλάρι που θα τυλίξετε στο λαιμό σας, μία τσάντα σε καφέ απόχρωση και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.   

Για ένα casual ντύσιμο συνδυάστε τα μποτάκια σας με ένα jean σε ένα φωτεινό χρώμα όπως το κοραλί και από πάνω ένα εφαρμοστό ριγέ πουλοβεράκι. Ολοκληρώστε το look σας με το χακί jacket σας, ένα cross body τσαντάκι και ένα κολιέ στο λαιμό σας.

Για μια πιο girly εμφάνιση, συνδυάστε τα μποτάκια σας με το floral φορεματάκι σας, από πάνω το denim μπουφανάκι σας και ολοκληρώστε το look σας με την κλασική μπεζ καπαρντίνα σας.