Η παστέλ mini φούστα

Τα παστέλ χρώματα πλημμύρισαν τις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014, για αυτό εάν θέλετε να είσαστε in style σίγουρα θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα παστέλ κομμάτι, το οποίο σας προτείνουμε να είναι μια mini φούστα. Για εσάς που είσαστε λίγο ανυπόμονες δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε μέχρι την Άνοιξη. Από τώρα με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείτε να τη φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θέλετε να μάθετε πώς;

Για μια υπέροχη πρωινή εμφάνιση συνδυάστε τη ψηλόμεση mini φούστα σας με ένα cropped πουλοβεράκι σε ένα ανοιχτό χρώμα, όπως το cream. Προσθέστε λίγο grunge στο σύνολο με ένα ζευγάρι floral ή μαύρα αρβυλάκια και ολοκληρώστε το look σας με ένα μαύρο οπάκ καλσόν, το μαύρο δερμάτινο jacket σας και το δερμάτινο σακίδιο σας.

Για μια πιο girly εμφάνιση, ιδανική για τη βραδινή σας έξοδο, συνδυάστε τη mini παστέλ φούστα σας με ένα απλό λευκό top και από πάνω φορέστε ένα ζακετάκι σε μια επίσης παστέλ απόχρωση που να ταιριάζει με τη φούστα σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με τις nude ψηλοτάκουνες γόβες σας, ένα clutch κι ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.