Πώς να φορέσετε το ροζ με το γκρι!

Μετράτε αντίστροφα για την ημέρα των ερωτευμένων και ίσως κάποιες από εσάς να σκέφτεστε να εντυπωσιάσετε τον καλό σας φορώντας κόκκινα. Σας συμβουλεύουμε να αλλάξετε γνώμη και να προτιμήσετε τις παστέλ αποχρώσεις και πιο συγκεκριμένα το ροζ, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το γκρι! Θέλετε να μάθετε τέσσερα κομψά και στυλάτα outfits με αυτά τα δύο υπέροχα χρώματα;

Για ένα στυλάτο casual ντύσιμο, συνδυάστε το ανοιχτόχρωμο boyfriend jean σας με ένα ροζ πλεκτό πουλοβεράκι. Τυλίξτε στο λαιμό σας ένα γκρι φουλάρι με prints και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι navy loafers και ένα cross body γκρι τσαντάκι.

Για ένα πιο girly ντύσιμο συνδυάστε ένα γκρι εφαρμοστό πουλοβεράκι με μία ροζ skater φούστα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα σκούρο γκρι οπάκ καλσόν και τα ψηλοτάκουνα γκρι ή μαύρα μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο.  

Για μια άψογη επαγγελματική εμφάνιση συνδυάστε ένα λευκό παντελόνι με ένα λευκό-γκρι ριγέ top και από πάνω ένα ροζ oversized blazer. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γκρι γόβες.

Για το δείπνο με τον καλό σας φορέστε ένα ρομαντικό ροζ δαντελένιο φόρεμα και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι γκρι ψηλοτάκουνα oxfords για να δώσετε vintage αίσθηση στο outfit. Ολοκληρώστε το look σας με ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος, ένα peacoat σε παστέλ απόχρωση και χρυσά κοσμήματα.