Πώς να φορέσετε το μπλε κοβάλτιο!

Το μπλε χρώμα σε όλες του τις αποχρώσεις είναι από τις πιο hot τάσεις για αυτό το χειμώνα κι εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε να φορέσετε το εντυπωσιακό κοβάλτιο. Πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει με όλους τους τόνους επιδερμίδας, συνδυάζεται εύκολα και σίγουρα θα τραβήξει πάνω σας τα βλέμματα. Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε;

Με μαύρα…

Εάν το συνδυάσετε με μαύρα σίγουρα θα δημιουργήστε μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Επιλέξτε το συγκεκριμένο συνδυασμό για πιο επίσημες περιστάσεις και μην ξεχάσετε να προσθέσετε μια vintage αίσθηση στο outfit, φορώντας για παράδειγμα ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Συνδυάστε, λοιπόν, το μπλε φόρεμα σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο ή τις μαύρες κλασικές σας γόβες, ένα μαύρο μεσάτο παλτό και ολοκληρώστε το look σας με ένα μαύρο φάκελο και ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια.

Με λευκά…

Για εσάς που λατρεύετε τις ρομαντικές και θηλυκές εμφανίσεις, τότε ο συνδυασμός του κοβαλτίου με το λευκό είναι η ιδανική  επιλογή. Στο δείπνο, λοιπόν, φορέστε τη μπλε σατέν full skirt με ένα λευκό μεσάτο πουκάμισο από μέσα και ολοκληρώστε το look σας με τις nude γόβες σας, έναν φάκελο στην ίδια απόχρωση και το σκούρο μπλε παλτό σας.

Με pastels…

Για λιγότερο επίσημες περιστάσεις συνδυάστε το με pastel αποχρώσεις και ουδέτερα χρώματα. Φορέστε το μπλε παντελόνι σας με ένα λευκό t-shirt και από πάνω τη μάλλινη μπεζ oversized ζακέτα σας. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι oxfords σε ταμπά χρώμα και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Με καφέ και κόκκινα…

Οι σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου και του καφέ είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα φινετσάτο και θηλυκό ντύσιμο. Συνδυάστε τη μπλε pencil φούστα σας με ένα μπεζ πουκάμισο και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με τις καφέ ψηλοτάκουνες γόβες σας, την καφέ τσάντα σας και ένα καρό σακάκι σε κόκκινους και καφέ τόνους.