Πώς να φορέσετε την pencil φούστα!

Η pencil φούστα ξεκίνησε να είναι σύμβολο του κλασικού στυλ για τις γυναίκες σε όλον τον κόσμο από τα τέλη της δεκαετίας του '40, τότε που τη λάνσαρε ο Christian Dior. Αναδεικνύει τις καμπύλες, κρύβει τις ατέλειες και δημιουργεί τη σιλουέτα κλεψύδρα που οι περισσότερες από εμάς ποθούμε ενώ συνδυάζεται με πουκάμισα, μπλούζες, jackets, ζώνες και πολλά διαφορετικά στυλ παπουτσιών. Θέλετε να μάθετε πώς να τη φορέσετε στο γραφείο αλλά και στο cocktail party!

Για ένα άψογο business outfit συνδυάστε τη μπεζ pencil φούστα με ένα μεσάτο λευκό πουκάμισο ή ένα μαύρο ζιβάγκο, το μαύρο blazer σακάκι και τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Για ένα κομψό outfit για ένα cocktail party ή ένα δείπνο συνδυάστε την pencil φούστα σας με ένα λευκό πουκάμισο κρουαζέ και μία ζώνη ψηλά στη μέση σας. Δώστε λάμψη στο σύνολο με τα απαραίτητα κοσμήματα και ολοκληρώστε το look με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και ένα clutch.

Εάν αναζητάτε κάτι πιο casual για τη βόλτα με τις φίλες σας τότε συνδυάστε τη φούστα σας με ένα εφαρμοστό ριγέ πουλοβεράκι και από πάνω το denim μπουφανάκι σας. Ολοκληρώστε το look σας με τα ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και ένα φουλάρι στο λαιμό σας.