3 outfits για τις κρύες ημέρες!

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να απολαμβάνουμε τον ήλιο και τις ζεστές θερμοκρασίες αλλά ας μη γελιόμαστε είναι χειμώνας και σύντομα θα έρθουν πάλι τα κρύα. Κι επειδή ίσως να δυσκολεύεστε να διατηρήσετε το στυλ σας όταν πέφτει το θερμόμετρο σας παρουσιάζουμε τρία outfits που θα σας κρατήσουν ζεστές.

Φορέστε το αγαπημένο σας σκουρόχρωμο skinny jean και συνδυάστε το με ένα καρό πουκάμισο και από πάνω μία ζακέτα. Ολοκληρώστε το look σας με ένα oversized μάλλινο παλτό, τα flat μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο κι ένα ζευγάρι γάντια.

Για το επόμενο outfit χρειάζεστε ένα ριγέ μάλλινο ζιβάγκο πουλόβερ το οποίο να φθάνει κάτω από τους γλουτούς σας, το κολάν σας κι ένα ζευγάρι μποτάκια με γούνινη επένδυση. Ολοκληρώστε το look σας με το jacket σας και ένα μάλλινο σκουφάκι.      

Τέλος, μπορείτε να φορέσετε το jean σας σε στενή γραμμή με ένα λευκό πουκάμισο και από πάνω ένα πουλοβεράκι σε μία pastel απόχρωση όπως το ροζ. Αφήστε να φανεί ο γιακάς και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι καφέ αρβυλάκια και ένα military style parka.