Το ριγέ skater φόρεμα

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και είναι ευκαιρία να βρούμε σε πολύ καλές τιμές κομμάτια τα οποία θα ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα μας. Εάν στη βόλτα σας στα μαγαζιά πέσετε πάνω σε ένα ριγέ skater φόρεμα σκεφτείτε να το προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Πιστέψτε μας δε θα το μετανιώσετε! Μάθετε πώς μπορείτε να το φορέσετε!

Για ένα casual look φορέστε το με ένα καλσόν με σχέδια και τις μπότες ιππασίας σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με το μεσάτο παλτό σας, ένα μάλλινο σκουφάκι και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Για μία πιο rock εμφάνιση συνδυάστε το girly φορεματάκι σας με το δερμάτινο biker jacket και ένα ζευγάρι suede ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο. Ολοκληρώστε το look με ένα οπάκ καλσόν και ένα oversized κασκόλ με σχέδια που θα τυλίξετε στο λαιμό σας.

Εάν αναζητάτε ένα πιο θηλυκό ντύσιμο τότε συνδυάστε το ριγέ skater φόρεμά σας με ένα cropped πουλοβεράκι που θα φορέσετε από πάνω, ένα οπάκ καλσόν και τις μπαλαρίνες σας. Ολοκληρώστε το look με ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας και μία κομψή τσάντα σε ένα φωτεινό χρώμα.