Η δαντελένια φούστα

Λατρεύουμε τη δαντέλα καθώς εκτός του ότι είναι ένα εντυπωσιακό ύφασμα που φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά κομμάτια και πάντα να μας χαρίζει στυλάτες εμφανίσεις. Εάν θέλετε να έχετε στη ντουλάπα σας την τέλεια φούστα που θα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα, σας προτείνουμε να επενδύσετε σε μια δαντελένια mini φούστα! Θέλετε να μάθετε πώς να τη φορέσετε;

Το πρωί στη δουλειά σας για να δώσετε στη δαντελένια φούστα σας μια πιο κλασική αίσθηση, συνδυάστε τη με ένα μπεζ στενό πουλοβεράκι κι ένα φουλάρι με prints στα χρώματα της φούστας σας. Ολοκληρώστε το look σας με τα καφέ μποτάκια σας, ένα σκουρόχρωμο καλσόν, και μια oversized καφέ τσάντα.        

Στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε τη δαντελένια mini φούστα σας με ένα αμάνικο εφαρμοστό top, από πάνω το δερμάτινο jacket σας και κλέψτε τις εντυπώσεις φορώντας ένα ζευγάρι leopard μποτάκια stiletto. Ολοκληρώστε το look σας με ένα σκουρόχρωμο καλσόν, ένα χρυσό κολιέ στο λαιμό σας και ένα clutch.