Ποιο retro look σας ταιριάζει;

Θέλετε το 2014 να υιοθετήσετε ένα νέο στυλ; Λατρεύετε τα looks περασμένων δεκαετιών; Σας παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή retro looks προκειμένου να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο!

1920

Οι γυναίκες τη δεκαετία του ’20 έκαναν την επανάστασή τους! Για να δείξουν την ανεξαρτησία τους έκοψαν τις μακριές κοτσίδες τους και κόντυναν τις φούστες τους, ενώ τα υπέροχα κοσμήματα, όπως οι μακριές σειρές από πέρλες, έκαναν ακόμα πιο εντυπωσιακές τις εμφανίσεις τους.

Εάν θέλετε να υιοθετήσετε το look θα πρέπει να επενδύσετε σε ρούχα σε στενή γραμμή και σε χαριτωμένα cloche καπέλα ενώ οι γόβες σας δε θα πρέπει να έχουν ψηλό τακούνι.   

 

1950

Υπήρχαν δύο διαφορετικά στυλ τη δεκαετία του '50. Μπορείτε να υιοθετήσετε το "στυλ νοικοκυράς" με τα υπέροχα φορέματα με prints μέχρι τη μέση της γάμπας και τη ζώνη που αναδεικνύει τη λεπτή μέση και τα χαμηλά τακούνια ή θα φορέσετε poodle φούστες σε φωτεινά χρώματα, εφαρμοστές μπλούζες με μεγάλα ντεκολτέ και μανίκια τριών τετάρτων, μαντήλι γύρω από το λαιμό σας και σε ό,τι αφορά το χτένισμα αλογοουρά.

1970

Mini φούστες, παντελόνια καμπάνα, μακριά ίσια μαλλιά με αυστηρή χωρίστρα στη μέση. Οι γυναίκες τη δεκαετία του '70 ένιωθαν ελεύθερες, εξερευνούσαν τη σεξουαλικότητά τους και διαμαρτύρονταν για τον πόλεμο. Εάν θέλετε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο στυλ είτε θα πρέπει να επενδύσετε σε χάντρες, κρόσσια και ψηλές μπότες για hippie look, είτε σε παντελόνια καμπάνα συνδυασμένα με crop tops και σε suede mini φούστες και floppy καπέλα.

1980

To περίεργο τη δεκαετία του '80 ήταν ότι όλοι κυκλοφορούσαν φρικτά ντυμένοι. Εάν θέλετε να υιοθετήσετε το στυλ θυμηθείτε το MTV, την ταινία "Working Girl" και φυσικά τη Madonna. Τι χρειάζεστε; Δερμάτινα ρούχα, πουά πουκάμισα, βάτες, κολάν, κορμάκια, neon χρώματα, βραχιόλια, έντονο μακιγιάζ, περμανάντ και ξανθά σχεδόν άσπρα μαλλιά.