Μακριά φούστα

Η μόδα του καλοκαιριού που ήθελε τη μακριά φούστα συνδυασμένη με ίσιο σανδάλι και είχε την πρώτη θέση στις επιλογές μας για μια τέλεια εμφάνιση φαίνεται πως συνεχίζεται και το χειμώνα μόνο που θα τη φορέσουμε με διαφορετικά παπούτσια. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμπεριλάβετε στη χειμερινή σας προσωπική συλλογή μια μάξι φούστα είναι να διαθέτετε το ανάλογο ύψος. Σε περίπτωση που σας λείπουν μερικοί πόντοι τότε απαράβατος κανόνας είναι να τη φοράτε μόνο με ψηλοτάκουνες γόβες ή μπότες. Εσείς που έχετε αναλογίες μοντέλου μια μακριά φούστα μπορείτε να τη φορέσετε με μπαλαρίνες, ίσιες γαλότσες, χαμηλό μποτάκι, ψηλοτάκουνη μπότα ή γόβα. Με τους ανάλογους συνδυασμούς θα έχετε και το σωστό στυλ. Η μακριά φούστα φέτος το χειμώνα κυκλοφορεί σε πολλά σχέδια και διαφορετικά υφάσματα.

Αν σας αρέσει να ξεχωρίζετε με το ντύσιμό σας, προτιμήστε μια μακριά μεταξωτή φούστα που θα είναι κοντή μπροστά και μακριά πίσω. Με την ανάλογη μπότα θα αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια σας.

Αν πάλι θέλετε με το μήκος να καλύψετε ατέλειες του σώματός σας, συνδυάστε τη μακριά φαρδιά σας φούστα με εφαρμοστή μπλούζα ή εφαρμοστό μεσάτο πουκάμισο για να τραβήξετε τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματος σας που είναι και το δυνατό σας σημείο.

Ένα ιδιαίτερο σχέδιο φούστας είναι αυτή που διαθέτει σκισίματα αριστερά και δεξιά κάτι που προϋποθέτει και πάλι καλλίγραμμα πόδια. Διαλέξτε την σε αέρινα υφάσματα και ουδέτερα χρώματα, έτσι ώστε να μπορείτε να τη συνδυάσετε με όλα τα μπλουζάκια και τα πουκάμισά σας.

Και οι στενές μακριές φούστες αποτελούν must για φέτος το χειμώνα είτε είναι πλεκτές είτε είναι από ελαστικό ύφασμα. Συνδυάζονται εύκολα με μπότες ή γόβες και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες προσδίδοντας σας κομψότητα. Μπορείτε να τις φορέσετε με εφαρμοστά πουκάμισα ή φαρδιές μπλούζες που να καλύπτουν τους γοφούς σας όταν είναι το σημείο με τα παραπανίσια σας κιλά.

Τέλος, εάν έχετε κοιλίτσα φορέστε κάτι φαρδύ πάνω από τη μακριά σας φούστα και τονίστε την περιφέρεια σας με μια φαρδιά ζώνη που θα μπει κάνω από την κοιλιά σας για να καλύψετε έτσι την ατέλεια σας.