Τα δέκα κομμάτια που κάθε business woman χρειάζεται στη ντουλάπα της!

Κάθε business woman χρειάζεται στη ντουλάπα σας μερικά διαχρονικά και ευέλικτα κομμάτια τα οποία θα της χαρίζουν στυλάτες και σοφιστικέ εμφανίσεις κάθε εργάσιμη ημέρα. Εάν μόλις τώρα πιάσατε την πρώτη σας δουλειά ή εάν θεωρείτε ότι υπάρχουν ελλείψεις στην επαγγελματική σας γκαρνταρόμπα, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά παρακάτω σε όλα όσα χρειάζεστε για τα επαγγελματικά outfits.

Κοστούμι

Ένα κοστούμι το οποίο αποτελείται από παντελόνι, φούστα και σακάκι είναι το πιο must have κομμάτι για κάθε εργαζόμενη γυναίκα. Επιλέξτε ένα ελαφρύ μάλλινο ύφασμα σε μαύρο, ναυτικό μπλε ή γκρι.

Απλή φούστα

Μία κομψή σκουρόχρωμη pencil φούστα ή σε γραμμή Α είναι η βάση για τη γκαρνταρόμπα σας. Επιλέξετε η φούστα σας να φθάνει μέχρι το γόνατο και συνδυάστε τη με ένα σακάκι, ένα jacket, μία μπλούζα ή ένα πουλόβερ για πιο casual look.

Παντελόνι σε ίσια γραμμή

Ένα κλασικό παντελόνι σε ίσια γραμμή δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα και μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα κομμάτια που διαθέτετε στη ντουλάπα σας. Θα πρέπει να αγοράσετε ένα μαύρο αρχικά και αργότερα θα χρειαστείτε αλλά δύο, τρία σε ουδέτερα χρώματα.

Λευκό πουκάμισο

Επίσης ένα απαραίτητο κομμάτι στη ντουλάπα σας. Φροντίστε το ύφασμα να μην είναι διαφανές και να είναι όσο πιο απλό γίνεται ώστε να μπορεί να φορεθεί με ευκολία.

Little Black Dress

Το little black dress είναι απαραίτητο σε κάθε ντουλάπα, όχι μόνο την επαγγελματική. Φροντίστε να μην έχει αποκαλυπτικό ντεκολτέ, να έχει το σωστό μήκος και να είναι όσο πιο απλό γίνεται ώστε να μπορεί να φορεθεί με το σακάκι σας.

Κασμιρένιο πουλόβερ

Θα σας χαρίσει στυλάτες και κομψές εμφανίσεις στο γραφείο. Φορέστε το με το κοστούμι σας, πάνω από το φόρεμα ή τη φούστα σας. Επιλέξτε ένα τολμηρό χρώμα ώστε να δώσει στυλ στις επαγγελματικές σας εμφανίσεις.

Καπαρντίνα

Μια κλασική καπαρντίνα θα ολοκληρώνει άψογα τις επαγγελματικές σας εμφανίσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχει τέλεια εφαρμογή και μπορείτε να τη φορέσετε ακόμα και πάνω από ένα πιο χοντρό πουλόβερ.

Μάλλινο παλτό

Όταν ξεκινήσουν τα κρύα θα το εκτιμήσετε περισσότερο από την καπαρντίνα σας. Επιλέξτε ένα κλασικό, σε μαύρο, γκρι ή μπλε για να μπορείτε να το συνδυάζετε πιο εύκολα και πάλι θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να φορεθεί πάνω από ένα κοστούμι.

Μαύρες γόβες

Οι μαύρες γόβες είναι το πιο ευέλικτο ζευγάρι παπούτσια για το γραφείο δεδομένου ότι μπορεί να φορεθεί σχεδόν με όλα. Το κλειδί για τη σωστή επιλογή είναι η άνεση που μπορούν να σας προσφέρουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε επιλέξτε ένα μέτριο τακούνι.

Κομψή τσάντα

Μία κομψή τσάντα θα είναι η τελευταία πινελιά στο επαγγελματικό ντύσιμο. Προτιμήστε να είναι καλής ποιότητας το δέρμα για να σας κρατήσει για πολλά χρόνια και βεβαιωθείτε ότι χωράει όλα όσα χρειάζεστε καθημερινά.