Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου εκτός από την προστασία που προσφέρουν στα μάτια μας από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ το οποίο πραγματικά μπορεί να μεταμορφώσει όλη μας την εμφάνιση! Ύστερα από την έρευνα αγοράς που πραγματοποιήσαμε, σας παρουσιάζουμε τα πιο όμορφα σχέδια του χειμώνα. Επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ!

Marc Jacobs

Η νέα συλλογή γυαλιών Marc Jacobs γιορτάζει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα της φίρμας: το πουά. Υπερμεγέθεις φόρμες και γεωμετρικοί σκελετοί που είναι διακοσμημένοι με εκκεντρικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου και του μαύρου πουά, που υπογραμμίζει τον κόκκινο ημιδιαφανή σκελετό καθώς και μία πεταλούδα από ασετάτ που έχει στο κέντρο ένα λευκό μαργαριτάρι.

 

Το δεύτερο μοντέλο που έχει πιο τετραγωνισμένο σχήμα αποτελεί ένα τέλειο συνδυασμό του ρετρό και του διαχρονικού στυλ. Είναι διαθέσιμα σε μαύρο, κόκκινο ή σε δίχρωμη εκδοχή με μάξι πουά.

Το καλύτερο, όμως, σας το κρατήσαμε για το τέλος. Ο Μarc Jacobs δημιούργησε ένα limited edition μοντέλο. Πεντακόσια τεμάχια με τον δικό τους προσωπικό αριθμό, στολισμένα με κρύσταλλα Swarovski, αποτελούν την επιτομή του κομψού και προσωπικού ύφους που χαρακτηρίζει τη μάρκα. Το νέο εκθαμβωτικό Marc Jacobs μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες μπουτίκ Marc Jacobs, high-end οπτικά καταστήματα και ποιοτικά πολυκαταστήματα παγκοσμίως από το Νοέμβριο του 2012.

Tommy Hilfiger

Το σχέδιο που βγήκε το 2010 για να γιορτάζει την 25η επέτειο του σχεδιαστή και ήταν βασισμένο στο κλασικό μοντέλο του 1985, φέτος κυκλοφορεί σε νέα μεγέθη και χρώματα που δίνουν νεανική διάθεση αλλά και κομψότητα. Αυτή η συλλογή, ανδρικών, γυναικείων και παιδικών γυαλιών ηλίου και οράσεως, εμφανίζουν σχέδια σε συνδυασμούς του κόκκινου και του μπλε που αντανακλούν τη χαρακτηριστική χρωματική παλέτα του Tommy Hilfiger και το κλασικό, άνετο, Αμερικάνικο ύφος της μάρκας.

Carrera

Το πρωτοποριακό ντιζάιν, η μέγιστη ευελιξία αλλά και το μοναδικό στυλ χαρακτηρίζουν τα νέα αναδιπλούμενα γυαλιά ηλίου που σχεδίασε η Carrera. Πρόκειται για τα "POCKET FLAG 3" και "CHAMPION FOLD" μοντέλα, που σχεδιάστηκαν για να πιάνουν λιγότερο χώρο και έχουν μία έξτρα ελαφριά αίσθηση.

 Gucci

 

Αν πάλι θέλετε να έχετε τον αέρα της Σάλμα Χάγιεκ, επιλέξτε το μοντέλο Liquid Wood με την υπογραφή του διάσημου οίκου Gucci.