Πώς να συνδυάσετε το moto jacket με την pencil φούστα!

Δύο από τα πιο must have κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε κάθε γυναίκα να έχει στη γκαρνταρόμπα της είναι το μαύρο δερμάτινο moto jacket και η pencil φούστα. Και μαντέψτε…Ο συνδυασμός τους μπορεί να σας χαρίσει τις πιο τέλειες εμφανίσεις για όλες τις περιστάσεις! Θέλετε να μάθετε πώς να συνδυάσετε αυτά τα κλασικά κομμάτια;

Για ένα τέλειο casual ντύσιμο συνδυάστε την printed pencil φούστα με ένα λεπτό φουτεράκι με κουκούλα σε μια απόχρωση που να ταιριάζει με τη φούστα σας. Φορέστε από πάνω το jacket σας, ένα ζευγάρι sneakers και μερικά μεταλλικά αξεσουάρ και να είσαστε σίγουρη ότι θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας!

Εάν αναζητάτε κάτι πιο θηλυκό, συνδυάστε τη μαύρη pencil φούστα σας με μία μαύρη ζιβάγκο μπλούζα, από πάνω το jacket σας και ολοκληρώστε το look σας με τα ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και ένα ζευγάρι oversized σκουλαρίκια.

Στη βραδινή σας έξοδο φορέστε την εντυπωσιακή pencil φούστα σας με τις παγιέτες με ένα εφαρμοστό t-shirt με κάποια στάμπα μπροστά και ολοκληρώστε το look σας  με το δερμάτινο moto jacket σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.