Πώς να φορέσετε το καρό πουκάμισο!

Όταν πρόκειται για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα ένα κομμάτι που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει είναι το καρό πουκάμισο. Είναι τόσο άνετο, ευέλικτο και στυλάτο που δε θέλουμε να το βγάλουμε από πάνω μας. Σας προτείνουμε τρία στυλάτα outfits για να εμπνευστείτε!

Συνδυάστε το καρό πουκάμισό σας με ένα κοτλέ στενό παντελόνι σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως είναι το μπορντό και το κυπαρισσί. Αφήστε ανοικτό το πουκάμισο κι από μέσα φορέστε ένα λεπτό λευκό πουλοβεράκι με κάποιο σχέδιο μπροστά. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και μια oversized τσάντα.

Συνδυάστε το δερμάτινο κολάν σας με ένα φαρδύ και μακρύ top και από πάνω αφήστε ξεκούμπωτο το καρό σας πουκάμισο. Ολοκληρώστε το look σας με τα αρβυλάκια σας, ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας και ένα δερμάτινο σακίδιο.

Σίγουρα όταν σκέφτεστε τι θα φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο το μυαλό σας δεν πηγαίνει στο καρό πουκάμισο. Κι όμως εάν το συνδυάσετε με μία θηλυκή μονόχρωμη φούστα θα κλέψετε τις εντυπώσεις. Ολοκληρώστε το look σας με ένα οπάκ καλσόν, τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα clutch.    

Διαβάστε επίσης:

Πώς να συνδυάσετε το καρό πουκάμισο με το jean!