Πώς να φορέσετε το μωβ με το λαδί!

Από σακάκια και φορέματα μέχρι jean, το λαδί φαίνεται ότι θα φορεθεί πολύ τη φετινή σεζόν κι ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα για να το συνδυάσετε είναι το μωβ. Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε; Σας προτείνουμε τέσσερα κομψά outfits με λαδί και μωβ κομμάτια για να εμπνευστείτε!

Ένα λαδί jacket είναι φανταστικό κομμάτι για το χειμώνα και σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε πολύ. Συνδυάστε το λοιπόν με το boyfriend jean σας και ένα μωβ top. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας και ένα μάλλινο σκουφάκι.

Για το επόμενο outfit ξεκινήστε με ένα λαδί φόρεμα το οποίο θα το φορέσετε με ένα μωβ καλσόν με σχέδια και τις κλασικές καφέ μπότες ιππασίας. Ολοκληρώστε το look με μια μωβ τσάντα και χρυσά αξεσουάρ.

Εάν είσαστε επιφυλακτική με το συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων, φορέστε ένα skinny jean σε λαδί απόχρωση με ένα φαρδύ και κοντό πουλοβεράκι, τις μπαλαρίνες σας και ένα floral σε μωβ αποχρώσεις φουλάρι στο λαιμό σας.

Στην περίπτωση όμως που είσαστε ιδιαίτερα τολμηρή και σας αρέσει να ξεχωρίζετε το επόμενο outfit είναι για εσάς. Συνδυάστε μια μωβ φούστα με ένα λαδί top και προσθέστε ένα μαύρο οπάκ καλσόν και ένα ζευγάρι μαύρα brogues. Ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας θα ολοκληρώσει άψογα το outfit.