3 στυλάτα outfits για να εμπνευστείτε

Το γεγονός ότι έπεσε λίγο η θερμοκρασία, δε σημαίνει ότι πρέπει να χάσουμε το στυλ μας μέσα στα χοντρά μπουφάν και τα πουλόβερ! Όσο ακόμα ο ήλιος λάμπει μπορούμε να παραμένουμε στυλάτες! Σας παρουσιάζουμε τρία αγαπημένα μας outfits για να εμπνευστείτε!

Εάν θέλετε κάτι casual και στυλάτο δεν έχετε παρά να φορέστε το skinny μαύρο jean σας με ένα καρό πουκάμισο που θα φορέστε απ’ έξω και τις υπέροχες ταμπά μπότες ιππασίας. Ολοκληρώστε το look σας με μια oversized καφέ ζακέτα και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας που θα δώσει λάμψη στο σύνολο.

Εάν θέλετε κάτι κομψό και άνετο για τη βόλτα σας στα μαγαζιά ή στον καφέ με τη φίλη σας, φορέστε ένα μαύρο κολάν και συνδυάστε το με ένα φαρδύ και μακρύ πουλόβερ. Ολοκληρώστε το look σας με ένα leopard φουλάρι στο λαιμό σας, το στενό και κοντό δερμάτινο jacket σας, τις μαύρες μπαλαρίνες σας, ένα crossbody τσαντάκι και δώστε λίγη λάμψη με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. 

Για το τέλος αφήσαμε ένα υπέροχο girly outfit. Συνδυάστε τη mini καρό φούστα με ένα λευκό εφαρμοστό πουκάμισο και από πάνω ένα βελούδινο σακάκι. Ολοκληρώστε το look σας με ένα οπάκ καλσόν, τις μπαλαρίνες σας για περισσότερη άνεση και ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια.