Πώς να συνδυάσετε το κοτλέ παντελόνι με το denim πουκάμισο!

Οι περισσότερες από εμάς πέφτουμε στην παγίδα να καταλήγουμε με μία γεμάτη ντουλάπα και τελικά να υπάρχουν ημέρες που να μη γνωρίζουμε τι να φορέσουμε. Κι όμως εάν έχουμε δύο, τρία βασικά κομμάτια και τα συνδυάζουμε με το σωστό τρόπο μπορούμε καθημερινά να έχουμε ένα τελείως διαφορετικό outfit. Θέλετε απόδειξη για αυτό που σας λέμε; Ας πούμε ότι στη γκαρνταρόμπα σας διαθέτετε ένα κοτλέ παντελόνι και ένα denim πουκάμισο. Μάθετε πώς με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί το πρωί στο γραφείο, στη βραδινή σας έξοδο αλλά και στην εκδρομή!

Για μια casual εμφάνιση για το γραφείο φορέστε το μαύρο κοτλέ παντελόνι σας με το denim πουκάμισό σας κι από πάνω μία μπεζ-καφέ oversized ζακέτα. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι καφέ αρβυλάκια, ένα printed σακίδιο και ένα ζευγάρι χαριτωμένα σκουλαρίκια.

Στο δείπνο με το φίλο σας φορέστε το μπεζ κοτλέ παντελόνι σας με το denim πουκάμισο, από πάνω το blazer μαύρο σακάκι σας και τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας κι έναν μαύρο φάκελο.

Στην εκδρομή ή στη βόλτα σας στα μαγαζιά φορέστε το κοτλέ παντελόνι σας σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το μπορντό και το κυπαρισσί, με το πουκάμισό σας ανοιχτό και από μέσα ένα λευκό t-shirt. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι leopard print sneakers, ένα φουλάρι και μία τσάντα σε ένα φωτεινό χρώμα όπως το κίτρινο μουσταρδί.