Στυλ ακόμα και στο σπίτι!

Το στυλ θα πρέπει να μας συντροφεύει στην καθημερινότητα μας είτε είμαστε στην κουζίνα του σπιτιού μας είτε στο γραφείο που εργαζόμαστε. Το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά μας δεν αποτελεί δικαιολογία για να κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι μας με πρόχειρα πιασμένα τα μαλλιά μας και φορώντας το μπλουζάκι που όλο λέμε να το εξαφανίσουμε από τη ντουλάπα μας και όλο εκεί είναι γιατί αποτελεί την εύκολη λύση. Θα πρέπει λοιπόν όπως φροντίζουμε την εμφάνισή μας όταν φεύγουμε από το σπίτι με τον ίδιο τρόπο να φροντίζουμε την εμφάνιση μας και όταν κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα μαγειρεύουμε με ψηλοτάκουνες γόβες και φούστα πένσιλ αλλά με ρούχα που μας διευκολύνουν στις οικιακές μας δραστηριότητες.

Κανόνας νούμερο ένα. Καταργήστε το κλάμερ. Δεν υπάρχει πιο αντιαισθητική εικόνα από μια γυναίκα που όταν ξύπνησε το πρωί δεν χτένισε τα μαλλιά της αλλά έβαλε πρόχειρα ένα κλάμερ για να μην την ενοχλούν. Αφιερώνοντας πέντε λεπτά από το χρόνο σας μπορείτε να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας και να τα πιάσετε ψηλά με ένα ωραίο και απλό κοκαλάκι.

Κανόνας νούμερο δύο. Σίγουρα η πυζάμα σας είναι από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπα σας γι' αυτό και η επιλογή της θα πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά. Μην κάνετε το λάθος και την υποτιμήσετε, αντιθέτως επιλέξτε την με βάση το σωματότυπό σας. Μια σέξι πυζάμα μπορεί να απογειώσει την αυτοπεποίθησή σας ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Κανόνας νούμερο τρία. Μην επιλέγετε τις παλιές ταλαιπωρημένες φόρμες για μέσα στο σπίτι. Θυμηθείτε ότι τα ρούχα που φοράμε συνήθως αντικατοπτρίζουν την ψυχολογία μας. Είναι σίγουρο ότι δε θέλετε να μαγειρέψετε με την αγαπημένη σας juice αλλά μην περνάτε και στο άλλο άκρο! Η καλύτερη λύση είναι να έχετε στη ντουλάπα σας ειδικές φόρμες για μέσα στο σπίτι.

Κανόνας νούμερο τέσσερα. Το μακιγιάζ μπορεί να μη θεωρείται απαραίτητο όταν βρίσκεστε στο σπίτι αλλά ένα κονσίλερ θα πρέπει να το βάλετε τουλάχιστον όταν εντοπίζετε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας.

Και να θυμάστε ότι ακόμα και αν δε διαθέτετε τέλειο σώμα και μακριά λεπτά πόδια δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να νιώσετε σέξι. Ο νούμερο ένα κανόνας στο στυλ είναι η αυτοπεποίθηση και τα έξυπνα τρικ που κρύβουν τις ατέλειες ακόμα και μέσα στο σπίτι έτσι ώστε να προσέξει και ο σύντροφός σας ότι κάτι έχει αλλάξει πάνω σας τις τελευταίες ημέρες...