Τι πρέπει να προσέξετε στην επιλογή του παλτό εάν έχετε παραπανίσια κιλάκια

Ο χειμώνας είναι προ των πυλών κι εσείς αναζητάτε το τέλειο παλτό που θα σας χαρίσει ζεστασιά και στυλ τις κρύες ημέρες που έρχονται. Τι πρέπει να προσέξετε όμως εάν έχετε κάποια κιλάκια παραπάνω; Πώς να επιλέξετε το τέλειο παλτό για το σωματότυπό σας που θα κολακεύσει τη σιλουέτα σας;

Το σωστό μέγεθος. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε ώστε να επιλέξετε το σωστό παλτό για εσάς είναι να βεβαιωθείτε ότι από μέσα θα μπορείτε να φορέσετε ένα χοντρό πουλόβερ. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο που μπορείτε να κάνετε από το να επιλέξετε ένα παλτό στο οποίο θα αισθάνεστε εγκλωβισμένη και δε θα μπορείτε να κινηθείτε με άνεση.

Προσανατολιστείτε σε σκούρα χρώματα. Βασικός κανόνας στην περίπτωση που έχετε κάποια κιλάκια παραπάνω είναι να επιλέξτε το παλτό σας να έχει σκούρο χρώμα, όπως μαύρο, γκρι, μπλε ναυτικό και καφέ καθώς είναι χρώματα που θα κολακεύσουν τη σιλουέτα σας και μπορούν να ταιριάξουν με οποιοδήποτε outfit.

Το σωστό μάκρος. Βεβαιωθείτε ότι το παλτό σας έχει το σωστό μάκρος ακόμα και όταν κάθεστε. Όχι μόνο θα σας προσφέρει τη ζεστασιά που χρειάζεστε αλλά το επιπλέον μήκος είναι πολύ κολακευτικό και θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα.

Προτιμήστε να έχει ζώνη. Μία ζώνη στο σωστό σημείο μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα στην εμφάνισή σας. Ακόμα και εάν δεν έχει το παλτό σας ενσωματωμένη ζώνη, σας προτείνουμε να προσθέσετε μία εσείς καθώς θα κάνει τη μέση σας να φαίνεται πιο λεπτή.    

Διαβάστε επίσης:

Tips για γυναίκες με καμπύλες!