Τα χρώματα του φετινού χειμώνα

Κάθε καινούργια σεζόν, οι περισσότερες από εμάς έχουμε την επιθυμία να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας. Η δύσκολη οικονομική περίοδος όμως που διανύουμε δε μας το επιτρέπει, οπότε η μοναδική λύση είναι να αναζητήσουμε ρούχα από προηγούμενες χρονιές τα οποία μπορούμε να μεταποιήσουμε και συνδυάζοντάς τα με τα κατάλληλα αξεσουάρ να νιώσουμε ότι πήγαμε για ψώνια! Εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα χρώματα που θα φορεθούν φέτος κι εσείς ψάξτε στη ντουλάπα σας !

Στη μόδα φέτος εκτός από το κλασικό μαύρο και το ζεστό καφέ παραμένουν τα floral και τα εμπριμέ σε διάφορες αποχρώσεις, τονίζοντας για ακόμα μια φορά τη θηλυκή, ρομαντική πλευρά μας. Απόλυτο must του χειμώνα θα αποτελέσουν τα nude και τα γήινα, αποχρώσεις που συνδυάζονται εύκολα με τα υπόλοιπα ρούχα μας. Τα ζωηρά χρώματα δε λείπουν από τις κολεξιόν των μεγάλων οίκων μόδας, όπως το μοβ και το πράσινο.

Το κόκκινο υπάρχει πάντα στις πρώτες θέσεις των χειμερινών εμφανίσεων αλλά φέτος θα κλέψουν τις εντυπώσεις το βαθύ πορτοκαλί και το μπορντό. Το απαλό κίτρινο θα γίνει μια από τις πιο μοδάτες επιλογές, διατηρώντας την καλοκαιρινή μας διάθεση. Φυσικά, καλοκαίρι θα μας θυμίσει και το navy, το οποίο θα μας δώσει το απόλυτα νεανικό στυλ. Τέλος, και αυτό το χειμώνα τα prints θα βρίσκονται στις βιτρίνες για να αναδείξουν τη σέξι πλευρά μας.