Τα κομμάτια που χρειάζεστε για ένα rock style!

Νιώθετε την ανάγκη να ανανεώσετε το στυλ σας; Θέλετε να υιοθετήσετε ένα rock style; Για όλες εσάς ετοιμάσαμε μία λίστα με όλα όσα θα πρέπει να διαθέτετε στη γκαρνταρόμπα σας ώστε να βγάλετε τη rock star που κρύβεται μέσα σας!

Μαύρο skinny jean

Είτε προτιμάτε να είναι ξεβαμμένο είτε να έχει σκισίματα, δε μπορείτε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο στυλ εάν λείπει από τη ντουλάπα σας ένα μαύρο skinny jean.

Για ένα casual look συνδυάστε το με ένα t-shirt, τα σταράκια σας και ένα military jacket. Στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες ankle boots, ένα top και το δερμάτινο jacket σας.

Λατρεύουμε το μαύρο skinny συνδυασμένο με μια λευκή tunic, ένα μαύρο δερμάτινο jacket ή ένα boyfriend blazer και ένα φανταστικό ζευγάρι μπότες.

Μπότες με μεταλλικές λεπτομέρειες

Είτε προτιμάτε να είναι flat, stilettos, μέχρι το γόνατο ή μέχρι τον αστράγαλο, ένα ζευγάρι μπότες με μεταλλικές λεπτομέρειες χρειάζεστε οπωσδήποτε στη ντουλάπα σας.

Φορέστε τις μπότες σας με ένα μαύρο κολάν, ένα φαρδύ μπλουζάκι και μία oversized ζακέτα ή το denim μπουφανάκι σας.

Ταιριάζουν άψογα με ένα φορεματάκι και ένα rock chic καπέλο.

Συνδυάστε τις μπότες σας με ένα skinny jean, ένα καρό πουκάμισο κι ένα cropped leather jacket.

Στυλάτα σταράκια

Τα χρειάζεστε οπωσδήποτε για μια casual εμφάνιση. Συνδυάστε τα με το jean σας, ένα φούτερ και από πάνω το military jacket σας αλλά και για πιο girly εμφανίσεις με το φορεματάκι σας ή τις φούστες σας.

Dr. Martens

Τη δεκαετία του '90 δεν τις βγάζατε από τα πόδια σας. Οι Dr. Μartens έχουν κάνει δυναμικό come back. Το μυστικό για να τις φορέσετε σωστά είναι να τις συνδυάζετε με τα πιο girly κομμάτια της ντουλάπας σας.

Καρό πουκάμισο

Γίνεται να θέλετε να υιοθετήσετε το rock style και να λείπει από τη ντουλάπα σας ένα καρό πουκάμισο; Φυσικά όχι!Φορέστε το με το skinny jean σας, τα αρβυλάκια σας και το δερμάτινο jacket σας ή απλά δέστε το στη μέση σας!

Denim σορτς

To denim σορτς τα rock κορίτσια το φοράνε και το χειμώνα συνδυασμένο φυσικά με ένα χοντρό καλσόν. Συνδυάστε το λοιπόν με ένα οπάκ μαύρο καλσόν, ένα t-shirt, τις ankle boots, ένα δερμάτινο jacket και ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Cropped leather jacket

Είναι το τέλειο κομμάτι και ταιριάζει τόσο πάνω από το t-shirt σας όσο πάνω από το floral φορεματάκι σας. Το leather jacket είναι το κομμάτι που πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσετε.

Φορέστε το με ένα skinny jean συνδυασμένο με μία leopard μπλούζα, ένα καρό πουκάμισο ή με ένα απλό t-shirt.

Little grunge dress

Αναζητήστε ένα ευέλικτο grunge-style φόρεμα. Ψάξτε για skater κοψίματα, floral μοτίβα, υπέροχα βελούδινα ή δαντελένια υφάσματα.

Ταιριάζουν άψογα με denim γιλέκα και sneakers ή  Dr. Martens και φυσικά εάν αναζητάτε κάτι πιο θηλυκό δεν έχετε παρά να συνδυάσετε το mini φορεματάκι σας με ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο.

Corset top

Είναι το must have κομμάτι για τις βραδινές σας εξόδους. Εάν δε νιώθετε άνετα να δείξετε την κοιλίτσα σας μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ψηλόμεσο skinny jean, τις ψηλοτάκουνες ankle boots και το δερμάτινο jacket σας.

Denim jacket

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο πάνω από το floral φορεματάκι σας από το denim μπουφανάκι σας; Το denim μπουφάν είναι το απόλυτο κομμάτι για μια rock chic ντουλάπα.

Φορέστε το με ένα ένα δερμάτινο κολάν ή ένα skinny jean, ένα t -shirt, τις flat ankle boots και ένα μεγάλο φουλάρι στο λαιμό σας.

T-shirts

Μπλούζες με στάμπες από συναυλίες ή rock stars είναι η βάση για τη ντουλάπα σας.

Μπορείτε να το φορέσετε με μια δερμάτινη pencil φούστα και τις γόβες stilettos και αρκετά κοσμήματα για μια sexy εμφάνιση ή απλά με ένα μαύρο κολάν, ένα ζευγάρι ankle boots και από πάνω μία boyfriend ζακέτα ή ένα blazer.