Το καρό mini φόρεμα!

Δεδομένου ότι η μόδα εφέτος έχει στοιχεία από τη δεκαετία του ’90, σίγουρα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας κάποια κλασικά κομμάτια εκείνης της εποχής όπως οι doc martens και τα καρό mini φορεματάκια που λατρεύαμε να φοράμε. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το απόλυτο κομμάτι της δεκαετίας του '90 που δεν είναι άλλο από το mini καρό φορεματάκι, ένα κομμάτι που θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται στη ντουλάπα σας εάν θέλετε να είσαστε in style το φετινό χειμώνα. Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να το φορέσετε το πρωί στο γραφείο αλλά και στη βραδινή σας έξοδο;

Για μια υπέροχη girly εμφάνιση φορέστε το mini καρό φορεματάκι σας με ένα χοντρό μαύρο καλσόν και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Για να αποκτήσει στυλ η εμφάνισή σας ολοκληρώστε το look με ένα printed παλτό, ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας και μία μεγάλη τσάντα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το πράσινο.

Στη βραδινή σας έξοδο φορέστε το mini καρό φορεματάκι σας με ένα λεπτό καλσόν και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες ankle boots. Ολοκληρώστε το look σας με ένα εφαρμοστό, κοντό δερμάτινο μαύρο jacket, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια κι ένα clutch σε ένα χρώμα που να κάνει αντίθεση όπως το μπλε κοβάλτιο.