Άνετα και στυλάτα outfits για το γραφείο

Σε όλες μας συμβαίνει να ξυπνήσουμε το πρωί με κακή διάθεση, να ανοίξουμε τη ντουλάπα μας και τίποτα να μη μας "γεμίζει το μάτι" για να φορέσουμε στη δουλειά μας. Για αυτές τις ημέρες λοιπόν που δεν έχετε διάθεση να φορέσετε την pencil φούστα σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, σας προτείνουμε τέσσερα άνετα και στυλάτα outfits!

Φορέστε το αγαπημένο σας ξεβαμμένο jean με το οποίο αισθάνεστε άνετα και συνδυάστε το με ένα ριγέ μακρυμάνικο top και το blazer σακάκι σας στο οποίο για περισσότερο στυλ θα γυρίσετε ελαφρώς τα μανίκια. Ολοκληρώστε το look σας με τα σταράκια σας, την oversized τσάντα σας κι ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Εάν έχετε ροκ διάθεση, συνδυάστε το κολάν σας με ένα μακρύ t-shirt και τις ankle boots με χαμηλό τακούνι. Ολοκληρώστε το look σας με μια ζακέτα, η οποία να καλύπτει τους γοφούς σας και ένα δερμάτινο σακίδιο.

Ένα ακόμα άνετο outfit είναι να συνδυάσετε το skinny σκουρόχρωμο jean σας με ένα καρό πουκάμισο, τις flat μπότες ιππασίας και από πάνω το δερμάτινο κοντό jacket σας.

Τέλος, σας προτείνουμε να φορέσετε το skinny jean σας με ένα φούτερ με κουκούλα και τα στυλάτα oxfords σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα military parka και την oversized τσάντα σας.