Tarita Teriipia, 1962

Η 20χρονη Tarita φωτογραφίζεται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Mutiny on the Bounty" για την οποία κέρδισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα ενώ συνάντησε και το μεγάλο έρωτα της ζωής της και πατέρα των παιδιών της, Marlon Brando.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 10 Αυγούστου του 1962, απόκτησαν δύο παιδιά, το Simon Teihotu το 1963 και την Tarita Cheyenne το 1970 και χώρισαν το 1972. 

Η Tarita, η οποία μαζί με τον αδερφό της μεγάλωσαν με τη μητέρα τους στην Ταϊτή έβλεπε πολύ σπάνια τον πατέρα της, κάτι που της είχε στοιχίσει ψυχολογικά. Παράτησε το σχολείο και άρχισε να ασχολείται με το modeling. Σύντομα άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα κατάθλιψης.

Το Μάιο του 1987 άρχισε να βγαίνει με τον 23χρονο Dag Drollet, γιο ενός πολιτικού από την Ταϊτή. Δύο χρόνια μετά έμεινε έγκυος και ο Marlon ζήτησε από το ζευγάρι να μετακομίσει στην Αμερική, στο σπίτι του. Στις 16 Μαϊου του 1990 ο ετεροθαλής αδερφός της Cheyenne, Christian, από τον πρώτο γάμο του Marlon με την ηθοποιό Anna Kashfi, πυροβόλησε και σκότωσε τον Drollet. H Cheyenne ένα μήνα μετά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Tuki, ο οποίος σήμερα ασχολείται με το modeling. Στα χρόνια που ακολούθησαν η κατάστασή της χειροτέρεψε. Μπήκε αρκετές φορές σε ψυχιατρικά νοσοκομεία και κλινικές αποτοξίνωσης, απομονώθηκε από όλους και από όλα, έχασε την επιμέλεια του γιου της, τον οποίο μεγάλωνε η μητέρα της και στις 16 Απριλίου του 1995 σε ηλικία μόλις 25 χρόνων κρεμάστηκε.