Αυγόφετες με τσουρέκι και σοκολάτα γκανάζ Φτιάξτε ζουμερές αυγόφετες από τσουρέκι και γευτείτε τις με σοκολάτα γκανάζ
Περίσσεψε ψωμί; Φτιάξτε σκορδόψωμο με παρμεζάνα Μια συνταγή που μπορείς να την κάνεις και με μπαγιάτικο ψωμί
Πέννες με κοτόπουλο και ελιές στο φούρνο Στρώνουμε τα μακαρόνια σε σε λαδωμένο ταψί μαζί με το κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες, τις ελιές περιχύνουμε με την κρέμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Μπισκότα βουτύρου ζάχαρης Η συνταγή βγάζει 50 μπισκότα. Αφήνουμε για 15 λεπτά να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Φετουτσίνι με σάλτσα ντομάτας και λουκάνικο chorizo Μαγειρέψτε τις μπουκιές λουκάνικου ανακατεύοντας συχνά για 4-5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Κέικ με μύρτιλλα Αφού ψηθεί, το αφήνετε για 10 λεπτά στο φούρνο με ανοιχτή την πόρτα και κατόπιν το βγάζετε και το αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Οδηγίες για το ψήσιμο της γαλοπούλας Αφήνοντας να ξεκουραστεί όχι μόνο σας δίνει το χρόνο να τελειώσει το ζωμό, και τα υπόλοιπα ορεκτικά, αλλά δίνει χρόνο στη γαλοπούλα να βγάλει όλη της τη γεύση!
Σούπα αυγολέμονο με κοτόπουλο Σκεπάστε και σιγοβράστε τη σούπα, ώσπου να μαλακώσει το ρύζι, 20' περίπου.
Τραγανό ψωμί με παρμεζάνα και δεντρολίβανο Ψήνουμε το ψωμάκι μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς 30 λεπτά με αντιστάσεις πάνω και κάτω μέχρι να ροδίσει.
Η καρμπονάρα στο φούρνο με τρία τυριά! Αρχικά σε μια κατσαρόλα, βάζουμε νερό μέχρι τη μέση και λίγο αλάτι και αφήνουμε να βράσει.
Γουρουνόπουλο στο φούρνο Το πρώτιστο σε αυτή την συνταγή οι πρώτες ύλες και φυσικά ένα καλό θαλασσινό αλάτι.
Γαριδομακαρονάδα “ριζοτέ” Για 4 άτομα παίρνουμε 1 κιλό γαρίδες, κατά προτίμηση Αμφιλοχίας ή Πλαταμώνα, τις καθαρίζουμε από τα τσόφλια τους και το εντεράκ ι χωρίς όμως να βγάλουμε το κεφάλι τους.