Τουρλού με λαχανικά εποχής στην κατσαρόλα

ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΝΑ ΤΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ

ΥΛΙΚΑ: Για 6 άτομα
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 25-30 λεπτά

Υλικά 

1 κιλό φρέσκα πράσινα φασολάκια

500 γρ. φασολάκια χάντρες

1 κιλό κολοκυθάκια μικρά κομμένα σε ροδέλες

1 μεγάλη μελιτζάνα κομμένη σε λωρίδες

1 κιλό ντομάτες Ηεφλουδισμένες και κομμένες σε χοντρά κομμάτια

4-5 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μακρόστενες λωρίδες

6-7 πατάτες κομμένες σε κομμάτια

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 ποτήρι του κρασιού χυμό ντομάτας

½ ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο

λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου

αλάτι, πιπέρι και λίγη ζάχαρη

Εκτέλεση

Τσιγαρίζω σε μια κατσαρόλα το λάδι και το κρεμμύδι για 4-5 λεπτά. Προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά και βάζω λίγο νερό.

 

Αφήνω το φαγητό σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθεί και να δέσει η σάλτσα του.