Εύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή για μανιτάρια με τζίντζερ

Δοκιμάστε αυτό το ορεκτικό για να κεράσετε τους φίλους σας

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 6-8 άτομα

800 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
5 εκατοστά ρίζα τζίντζερ τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές του γλυκού τσίλι σε σκόνη
2 κουταλιές του γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
2 κουταλιές του γλυκού κύμινο σε σκόνη
4 κουταλιές λάδι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το τζίντζερ, το σκόρδο και το κρεμμύδι και τηγανίζουμε για τρία λεπτά.

Προσθέτουμε το τσίλι, τον κόλιανδρο, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.  Προσθέτουμε τον μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr