Υλικά
Για 2-4 άτομα
200 γραμμάρια σγουρό λάχανο φύλλα
150 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί χοντροκομμένο
1 χούφτα πεκάν
7-8 ξερά σύκα, κομμένα στη μέση (τσαπέλες)
3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι
αλάτι.
Εκτέλεση
Ρίχνετε το λάχανο σε ένα μπολ και ανακατεύετε απαλά με το λάδι και το αλάτι. Προσθέστε το βαλσαμικό ξίδι και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια προσθέστε τα σύκα, το τυρί, τα πεκάν και ανακατεύετε.