Μια συνταγή που μπορείς να την κάνεις και με μπαγιάτικο ψωμί
Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 4-6 άτομα
3 σκελίδες σκόρδο
1 μπαγκέτα ψωμί
6 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
Ρίγανη
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μούλτι τα σκόρδα, το βούτυρο και τη ρίγανη και τα πολτοποιούμε.
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες και αλείφουμε με το μείγμα μας. Ψήνουμε στο γκριλ τις φέτες μέχρι να ροδίσουν.
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr