Από το Γιάννη Λιάκου
Παίρνουμε από το κρεοπωλείο μας 1 μπούτι από αρνάκι γάλακτος κομμένο σε χοντρά κομμάτια. Το αλατοπιπερόνουμε και το αφήνουμε για 2 ώρες.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε καλά το ελαιόλαδο μέχρι να αχνίσει , το αλατοπιπερονουμε και σοτάρουμε καλά το αρνί μέχρι να ροδίσει.
Στην συνέχεια σβήνουμε με τσίπουρο και προσθέτουμε ζωμό λαχανικών και δενδρολίβανο.
Το αφήνουμε να σιγοβράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά και στο τέλος προσθέτουμε τα χόρτα (κατά προτίμηση σταμναγκάθι ή βλίτα). Προσθέτουμε λίγο χυμό λεμονιού και φρέσκο πιπέρι και η συνταγή μας είναι έτοιμη .