ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥ
Για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ :
4 μικρά λαβράκια (400 – 500 γρ.)
2 μέτριες πατάτες βρασμένες, κομμένες σε ροδέλες
1 κ.γ. άνηθο
1 κ.γ. φρέσκο θυμάρι
1 κ.γ. μαϊντανό
Χυμό από 1 λεμόνι
8 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μικρό φινόκιο σε λεπτές φέτες, ζεματισμένο
1 κολοκυθάκι κομμένο κατα μήκος σε λεπτές φέτες
4 ντοματάκια κομμένα στη μέση
4 μεγάλα κομμάτια αντικολλητικό χαρτί κουζίνας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Φιλετάρετε τα ψάρια και τα καθαρίζετε από τα κόκκαλα.
Σε καυτό τηγάνι, με λίγο ελαιόλαδο, μαγειρεύετε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.
Βάζετε πάνω στο κέντρο του χαρτιού τις πατάτες, τα λαχανικά, μετά ένα φιλέτο ψαριού και
τα μυρωδικά.
Διαβρέχετε με τo ελαιόλαδο και το λεμόνι.
Ψήνετε στους 200 C για 25 λεπτά.