Από το Γιάννη Λιάκου
Υλικά
- Πατάτα
- Καρότο
- Κρεμμύδι
- Ντομάτα
- Ζωμός ψαριού
- Ρύζι
- Σκορπίνα
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι και την ντομάτα με το ζωμό ψαριού. Τα πολτοποιούμε και δημιουργούμε την βάση της κακαβιας. Καθαρίζουμε την σκορπίνα, την αλατίζουμε καλά και την βράζουμε με την κακαβιά και λίγο ζωμό ψαριού για περίπου 10 λεπτά μέχρι να σφίξει το κρέας της. Αποσύρουμε το ψάρι και προσθέτουμε το ρύζι και βράζουμε προσθέτοντας υγρά αν χρειαστεί. Σερβίρουμε το ριζότο και από πάνω το ψάρι.
Ο Γιάννης Λιάκου είναι σεφ στο Ούζομπαρ