Χοιρινό στη λαδόκολλα με μέλι και μουστάρδα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ

Χρόνος προετοιμασίας: 15΄

Χρόνος παρασκευής: 1 ώρα & 45΄

Υλικά

1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους

2 κ.σ. μέλι

2 κ.σ. μουστάρδα

200 γρ. γραβιέρα κομμένη σε κομμάτια

Ροδέλες πράσινης πιπεριάς

Δενδρολίβανο

Σκόνη σκόρδου

Αλάτι

Πιπέρι

4 λαδόκολλες 

 

 

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμάτια χοιρινού μαζί με το μέλι, τη μουστάρδα, το δενδρολίβανο, το σκόρδο , αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες τουλάχιστον.

  • Διπλώνουμε κάθε λαδόκολλα στα τέσσερα και τοποθετούμε στο κέντρο το κρέας μαζί με κομμάτια από τη γραβιέρα και τις ροδέλες της πιπεριάς.

  • Κλείνουμε κάθε λαδόκολλα σαν πουγκί και δένουμε σφιχτά με μια κλωστή.

  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για δύο ώρες.