ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 15΄
Χρόνος παρασκευής: 1 ώρα & 45΄
Υλικά
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
2 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. μουστάρδα
200 γρ. γραβιέρα κομμένη σε κομμάτια
Ροδέλες πράσινης πιπεριάς
Δενδρολίβανο
Σκόνη σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
4 λαδόκολλες
Εκτέλεση
-
Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμάτια χοιρινού μαζί με το μέλι, τη μουστάρδα, το δενδρολίβανο, το σκόρδο , αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες τουλάχιστον.
-
Διπλώνουμε κάθε λαδόκολλα στα τέσσερα και τοποθετούμε στο κέντρο το κρέας μαζί με κομμάτια από τη γραβιέρα και τις ροδέλες της πιπεριάς.
-
Κλείνουμε κάθε λαδόκολλα σαν πουγκί και δένουμε σφιχτά με μια κλωστή.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για δύο ώρες.