Κανελόνια με κολοκύθι και δυόσμο

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ

 

 

Χρόνος προετοιμασίας: 15΄

Χρόνος παρασκευής: 30΄

 

Υλικά

1 πακέτο κανελόνια

6 κολοκυθάκια

4 φρέσκια κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

Δυόσμο ψιλοκομμένο

1 αυγό (χτυπημένο)

200 γρ. φέτα

250 ml κρέμα γάλακτος

2 κ.σ ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

 

 

  

Εκτέλεση

  • Τρίβουμε σε χονδρό τρίφτη τα κολοκυθάκια. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι και τα αφήνουμε για 10΄ να βγάλουν τα πολλά υγρά τους και τα στραγγίζουμε.

  • Σε ένα μπολ βάζουμε τα στραγγισμένα κολοκυθάκια όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη κρέμα γάλακτος και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε.

  • Γεμίζουμε με το μίγμα τα κανελόνια και στρώνουμε σε βουτυρωμένο ή αντικολλητικό ταψί. Περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30΄ περίπου.