Φεστιβάλ θαλασσινών στη λαδόκολλα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ

 

Χρόνος προετοιμασίας: 15΄

 

Υλικά

10 μύδια

10 κυδώνια

10 γυαλιστερές

2 καλαμαράκια κομμένα σε λωρίδες

½ ποτήρι κρασί

1 πρέζα σαφράν

1 κ.γ. βούτυρο

Μάραθο ψιλοκομμένο

Αλάτι πιπέρι 

 

 

 

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε λαδόκολλα, κλείνουμε καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25΄.

  2. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με ρύζι μπασμάτι.