ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 15΄
Χρόνος παρασκευής: 2 ώρες
Υλικά
2 πακέτα πτι – μπερ
400 γρ.ζάχαρη
50 γρ. νερό
200 γρ. βούτυρο αγελαδινό ανάλατο
300 γρ. κρέμα γάλακτος
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε τη καραμέλα. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό και αφήνουμε να λιώσει η ζάχαρη μέχρι να γίνει μια σκούρα καραμέλλα.
Σε με δεύτερη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο, τη κρέμα και το αλάτι. Ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Το κρατάμε ζεστό.
Προσθέτουμε σιγά-σιγά τη κρέμα στη καραμέλα ανακατεύοντας. Τοποθετούμε σε μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες να κρυώσει.
Φτιάχνουμε σαντουιτσάκια βάζοντας ανάμεσα σε δύο μπισκότα τη κρέμα καραμέλας και σερβίρουμε.