Βγάλτε χυμό από λεμόνια με το… φούρνο μικροκυμάτων Ένα έξυπνο τρικ για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.
Μαγειρέψτε σε λιγότερο χρόνο με… βραστήρα "Ανακαλύψτε" τη χρησιμότητα της συσκευής στη μαγειρική σας.
Τσικνοπέμπτη : Οι δέκα εντολές για… επιστημονικό μπάρμπεκιου Ο Λευτέρης Λαζάρου δίνει απλές συμβουλές για το πώς θα... τσικνίζετε όλο το χρόνο.
Περί μπαχαρικών και μυρωδικών Απλές συμβουλές για την αποθήκευση και χρήση των υλικών, που δίνουν άρωμα στο πιάτο μας.
Στην αγορά για κοτόπουλο Προτιμάμε πάντα πουλερικά καλοσχηματισμένα, εύσαρκα, χωρίς παραμορφώσεις με ανοιχτόχρωμο ομοιόμορφο δέρμα χωρίς μώλωπες και φτερά.
Για να έχουμε πάντα φρέσκα βότανα στην κουζίνα μας Η κατάληλη τεχνική για να διατηρηθούν έως και 15 μέρες από την αγορά τους.
Πουρές Σκόρδου Ένα υπέροχο εργαλείο για να έχετε όλο το άρωμα του σκόρδου και όχι την έντονη γεύση του. Επίσης λόγω της σύστασης του δένει ελαφρά της σάλτσες.
Ανεμιστήρας για απόψυξη κρεάτων Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από το φούρνο μικροκυμάτων ή το τρεχούμενο νερό.