Συνταγή για κουρκούτι: Φτιάξτε τον τέλειο χυλό για τηγάνισμα Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκανίτσα και ανακατεύουμε καλά
Τι τρώει η Ζιζέλ Μπούντχεν και ποιες τροφές “σκοτώνουν” τον οργανισμό; H δίαιτα που ακολουθούν το σούπερ μόντελ και ο συζυγός της έχει ως βάση κατά 80% τα φρέσκα λαχανικά
Πώς θα βράσω και θα βάψω τα αυγά μου Το άγχος όμως κάθε νοικοκυράς είναι πώς πρέπει να βράσει περίπου τριάντα αυγά χωρίς να σπάσουν
Πάσχα: Πώς να διαλέξετε το σωστό αρνί και πώς να το ψήσετε Μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πασχαλινό τραπέζι
Πώς να μαγειρέψετε την κινόα Το κινόα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, ευνοώντας την λειτουργία του εντέρου και την παράταση του κορεσμού
Τρία απολαυστικά μπαχαρικά για να αρωματίσετε τον πρωινό καφέ σας ! Απολαύστε έναν έξτρα μυρωδάτο καφέ!
Μυστικό για να μαλακώσουν οι λιαστές ντομάτες Μάθετε τον τρόπο για να μαγειρέψτε εύκολα και απλά τις λιαστές ντομάτες!
Πώς θα γίνετε χορτοφάγοι! Πολλοί που θέλουν να περάσουν στη «σφαίρα» των χορτοφάγων δυσκολεύονται να το υλοποιήσουν και να εγκαταλείψουν την κατανάλωση κρέατος
Νέο κόλπο για να βράσετε το αυγό Η παρακάτω μέθοδος σας εγγυάται νόστιμο αποτέλεσμα, αρκεί να την ακολουθήσετε βήμα βήμα!
Μαγειρέψτε νόστιμα και υγιεινά Εδώ, λοιπόν, είναι μερικά γαστρονομικά όπλα που θα πρέπει να έχετε στο οπλοστάσιό σας για καλή υγεία και νοστιμιά
Μυστικό για καλομαγειρεμένα ζυμαρικά! Απολαύστε τα αγαπημένα σας ζυμαρικά μαγειρεμένα με σωστό τρόπο για ένα εύγευστο αποτέλεσμα!
Μυστικά για τέλεια σαλάτα! Θέλετε κάθε φορά που φτιάχνετε τη σαλάτα σας να θυμίζει εστιατορίου...; Δείτε μερικά tips για να το πετύχετε!
Τσικνοπέμπτη: Τι να προσέχουμε όταν αγοράζουμε κρέας Bασικές συμβουλές για να αποφύγουμε τις παγίδες της αγοράς
Τα μυστικά για μαγείρεμα στον ατμό Δεν περιέχει λιπαρή ουσία για το μαγείρεμα της τροφής σφραγίζοντας όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά.
Για κρέας που λιώνει στο στόμα Το μοσχάρι καλό θα είναι να το αλατίζουμε στο τέλος, γιατί και αυτό συμβάλει.
Φτιάξτε εύκολη σάλτσα ντομάτας σε 1 λεπτό Ρίξτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και ανακατέψτε τα δυνατά για 1 λεπτό και η σάλτσα είναι έτοιμη, δεν θέλει βράσιμο ή κάτι άλλο.